Başbakan onu da uçakla getirdi

Başbakan Erdoğan İstanbul'a özel "ANA" uçağıyla geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Selami Altınok da Başbakan'ın uçağıyla İstanbul'a geldi.

Başbakan onu da uçakla getirdi
19 Aralık 2013 Perşembe 23:42 tarihinde eklendi.
 
Ankara'dan İstanbul'a gelen Selami Altınok, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte saat 20.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. Valilik basın danışmanı tarafından bekleyen basın mensuplarına Selami Altınok'un görevine başladığı belirtildi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Ankara'dan İstanbul'a özel "ANA" uçağıyla 18.30'da gelmişti. İstanbul'a Emniyet Müdürü olarak atanan Aksaray Valisi Selami Altınok'un da Başbakan Erdoğan'la İstanbul'a geldiği öğrenildi. Altınok, İstanbul'a hareketinden önce Başbakanlık'ta Erdoğan'la görüşmüştü.
 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile yaklaşık 3 saat makamında görüşen Altınok, görüşmenin ardından saat 23.00 sıralarında İstanbul Valisi Mutlu'yu uğurladı. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, basın mensuplarına bir açıklama yapmadı.

Gazetecilerin "hayırlı olsun" demesi üzerine tebrikleri kabul eden Altınok, “Sabaha kadar burada mısınız" sorusu üzerine de “Hayır" diye yanıt verdi. 

DHA