Başbakan'a bağış kuyruğu

Ümraniye'de çok sayıda partili, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan yardım hesabına para yatırmak için bankaya gitti. Bankanın önü ve içindeki merdivenler bağış yapmak isteyenlerle doldu. 10 yaşındaki Zeynep Gökhan da 20 TL 12 kuruş bağış yaptı.

Başbakana bağış kuyruğu
24 Temmuz 2014 Perşembe 15:09 tarihinde eklendi.
AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı öncülüğünde çok sayıda partili 13.00'da Ümraniye Çarşı Ziraat Bankası Şubesi önünde toplandı. Banka önünde kalabalık artınca saat 13.30'da partililer içeri alındı. Bağış yapılacak olan ikinci kata çıkmak isteyen destekçiler merdivenlerde de kuyruk oluşturdu. Para yatırma noktasına gelen partililer 5 ile 500 TL arasında değişen miktarlarda paralarını Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan yardım hesabına yatırdı.
 
Bankaya gelenler arasında 10 yaşındaki Zeynep Gökhan da dikkat çekti. Gökhan kimlik numarasını söyledikten sonra kumbarada biriktirdiğini söylediği 20 TL 12 kuruş bağışta bulundu. Zeynep Gökhan para yatırdaktan sonra "Recep Tayyip Erdoğan'a para yatırdım. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını istiyorum. Harçlıklarımdan biriktirdim. 20 TL 12 Kuruş yatırdım. 20 TL yaşımın iki katı olduğu için 12 Kuruş ise inşallah Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı olacağı için" şeklinde konuştu.