Başbakandan korkutan 21 Aralık yorumu

21 Aralık'ta dünyanın sonu gelecek mi? Maya takvimine dayandırılan bu iddianın doğru olmadığına dair bugüne kadar pek çok açıklama yapıldı.

Başbakandan korkutan 21 Aralık yorumu
06 Aralık 2012 Perşembe 15:34 tarihinde eklendi, 8.211 kez okundu.

21 Aralık'ta dünyanın sonu gelecek mi? Maya takvimine dayandırılan bu iddianın doğru olmadığına dair bugüne kadar pek çok açıklama yapıldı. ABD ve Rusya'dan yapılan resmi açıklamalar ve NASA'nın benzer uyarıları hep bu iddiayı yalanlar nitelikteydi.


Ancak Avustralya Başbakanı Julia Gillard kameraların karşısına geçti ve Mayaların kehanetinin doğru olduğunu açıkladı
 
Konuşmasına ciddi bir ses tonuyla, "geriye kalan Avustralyalı arkadaşlarım" diyerek başlayan Gilard şöyle konuştu: 
 
"Dünyanın sonu geliyor. Bu 2000 yılındaki gibi dijital kıyamet ya da karbon vergisi değil! Öyle görünüyor ki Maya takvimi doğruyu gösteriyor."
 
KORKUNÇ DETAYLAR
Avustralya Başbakanı, 50 saniyelik kısa açıklamasında dünyanın sonunun gelişi konusundaki korkunç detayları da verdi: zombiler ve cehennemden gelen iblisler de ortaya çıkacak. 
 
Gillard konuşmasını, "eğer beni biraz tanıyorsanız, sonuna kadar sizin için mücadele edeceğimi bilirsiniz" diyerek bitirdi. 
 
AVUSTRALYALILAR SOĞUKKANLILIKLARINI YİTİRMEDİ !!!
Belki Avustralya vatandaşlarının başbakanlarına olan 'sonsuz güveni' belki de bunun bir şaka olduğunun çok bariz olması nedeniyle ülkede panik yaşanmadı! 
 
Başbakanlıktan yapılan açıklamada Triple J adlı radyo istasyonu tarafından internete yüklenen videonun çok ilgi gördüğü belirtildi ve bunun bir şaka olduğunun altı çizildi.

Habertürk