"Başbakan'ı aradık ve dedik ki..."

Ses kısıklığı nedeniyle Konya mitingine katılamayan Başbakan Erdoğan'ın yerine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

Başbakanı aradık ve dedik ki...
28 Mart 2014 Cuma 14:09 tarihinde eklendi.
Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:
 
Sayın Başbakanımızın Konya’ya sevdasına şahitlik eder misiniz? Uzun mücadelelerden sonra 55 mitingden sonra sayın başbakanımızın hiç susmayacak gönül diline vakıf olarak, beden dilinde bütün kullar için söz konusu olabilecek ama sesini hiçbir zaman kesmeyeceği bir istirahat ihtiyacı doğdu.
 
Geceleyin sayın başbakanımızı aradık ve dedik ki, eğer Konya’ya gelirseniz Konya’nın sizi nasıl yüreğine basacağını bilirsiniz. Ama doktorlarınız uyarıyorsa, istirahat ihtiyacınız varsa, daha bu memleketin ve Konya’nın size ihtiyacı var. sadece bugün değil bugün yarın değil önümüzdeki 10 yıllar boyunca ihtiyacı var dedik.
 
 
Dedi ki, yarın bakalım. Bugün sabah tekrar baktığımızda, doktorların da aşırı ısrarıyla istirahate ihtiyacı olduğu ortaya çıktı. O zaman dedi ki, Konyalılara selamımı iletin. Seçim zaferinden sonra çok daha muhteşem bir mitingle teşekkür mitinginde beraber olacağız dedi.