"Başbakanımızı hiç kimse kirletemez"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Başbakan'ın siyasi hayatının milletin gözünün olduğunu belirterek, Başbakan'ı hiç kimsenin kirletemeyeceğini söyledi.

Başbakanımızı hiç kimse kirletemez
28 Şubat 2014 Cuma 18:05 tarihinde eklendi.

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde partisinin belediye başkan adayının seçim karargah bürosunun açılışına katılan Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerine ve 28 Şubat'ın yıl dönümüne değindi. Bozdağ, “30 Mart seçimlerinde Sarıkaya'da hem belde ve köylerimizde hem de Yozgatımızda ve Türkiyemizde, her yerinde vereceğimiz her oy bu işbirlikçilere atılmış tokat olacaktır.

Milli iradeye sahip çıkan bir rey olacaktır ama milli iradenin düşmanlarına atılmış bir tokat olacaktır. 30 Mart'ta sandıkta nasıl 367’yi bozduysanız, nasıl 27 Nisan'ı, bildirisini yırtıp çöpe attıysanız, nasıl başkaca oyunları bozduysanız, ben eminim 30 Mart’ta yapılan diğer oyunları da yine siz bozacaksınız. Uydurma kasetlerle, montajlarla, iftiralarla bu kadroyu kimse kirletemez.

Sayın Başbakanımızı hiç kimse kirletemez. Bakın Tayyip bey, siyasi hayatı milletin önünde olan bir insandır. Belediye başkanlığından bu yana konuşmaları, yaptıkları, ettikleri kayıt altındadır. Dost düşman onu yakından her daim takip etti.

Eğer bir eksiklik, bir yanlışlık, bir şey bulmuş olsalardı, emin olun şiirden mahkum etmezlerdi. Başka yollar denerlerdi başbakanlığına başka imkanlara sahip olmasına asla izin vermezlerdi ortaya korlardı. Koyamadılar başaramadılar. Neden çünkü yok. Fakat şimdi montajlarla ve bir takım ürettikleri iftiralarla milletin gözünü boyama içerisindeler. Boşuna uğraşıyorlar temiz olanları iftiralar kirletemez. Asla kirletemez." dedi.

"28 ŞUBAT TARİHİMİZDEKİ KARA BİR LEKEDİR"

28 Şubat’ın, Türkiye tarihinde kara bir leke olduğunu söyleyen Bozdağ, şunları kaydetti: "Bugün ayrıca, 28 Şubat'ın da yıl dönümüdür. 28 Şubat tarihi kara bir lekedir. O kara lekeyi de bu kadrolar temizledi. 28 Şubatın eserlerini ürettiklerini yanlış anlamda ürettiği ne varsa hepsini ortadan biz kaldırdık.

Şimdi 28 Şubat yargıda hesabını veriyor, 12 Eylül darbesi yargıda hesabını veriyor, 28 Şubatın koyduğu yasakların tamamını kaldırdık. Kur'an kurslarına yaş sınırı yasağını kaldırdık, başörtüsü yasağını kaldırdık, kesintisiz eğitimi kesintili hale getirdik, orta öğretim kurumlarına seçmeli Kur'an ve peygamberimizin hayatı derslerimizi koyduk ve 28 Şubatın bu millete yaptığı ne kadar haksızlık ve kötülük varsa, onları ortadan kaldıran tarihi adımları hep beraber attık. İnşallah bundan sonra da adımlarımızı atamaya devam edeceğiz.

Yeni 28 Şubatlar Türkiye'de asla bir daha olmayacaktır. Bundan sonra herkes şunu görmeli, bilmeli, Türkiye'de artık yöneticiler sandıkta değişir, sandığın dışında belediye başkanları değişmez, sandığın dışında hükümetler değişmez. Kimin hükümet olacağına, kimin muhalefet olacağına Sarıkayalı karar verir, Türk milleti karar verir, onun dışında yabancılar veya onlara taşeronluk yapanlar bunun kararını veremezler. Vermek isteyenlere en büyük dersi yine milletten alacaklardır."


CİHAN