Başbakanlık'tan sonra İçişleri Bakanlığı

Anonymous, bugün Türkiye’deki bakanlıkların sitelerini hedef alan ikinci saldırısını düzenledi. Suriye Elektronik Ordusu, Başbakanlık’ın e-posta hesabını hedef alan saldırı da olduğu gibi ikinci eylemde de Anonymous’la birlikte hareket etti.

Başbakanlıktan sonra İçişleri Bakanlığı
05 Haziran 2013 Çarşamba 17:50 tarihinde eklendi.
Başbakanlık internet sitesinin e-posta hesabını hedef alan ilk saldırının ardından, Anonymous ve Suriye Elektronik Ordusu (SEA) bugün ikinci kez bir devlet kurumunun web sayfasına saldırı gerçekleştirdi.
 
İkinci saldırıda İçişleri Bakanlığı’na ait icisleri.gov.tr adresi hedef alınırken, çok sayıda personelin isimleri ve e-posta şifreleri ifşa edildi.
 
Hacker’ların siteye kendi logolarını yerleştirdiği ifade edilirken, logonun bulunduğu iddia edilen sayfa erişime kapandı.
 
SURİYELİ HACKER’LARDAN DESTEK MESAJI
Ehackingnews sitesinin haberine göre eylemin ardından bir de mesaj yayımlayan siber korsanlar, “Erdoğan’ın despotluğu ve adaletsizliğine karşı ayaklanın. Erdoğan rejiminin politikalarının ikiyüzlülüğüne karşı ayaklanın” ifadesini kullandı.
 
Suriyeli hacker’lar, ayrıca şu mesajı verdi: “Suriye ve Türkiye birdir. Türkiye’nin cesur protestolarını destekliyoruz.”

NTV