Başbuğ'un villasına Türk bayrağı

Eregenekon davasında ömür boyu hapis cezası alan Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki villasının bahçe kapısına tatilciler tarafından Türk bayrağı asıldı.

Başbuğun villasına Türk bayrağı
30 Ağustos 2013 Cuma 16:19 tarihinde eklendi, 1.086 kez okundu.
İlker Başbuğ'un, Akyarlar Köyü Meteoroloji Kampı'nda halen kapalı olan villasının kapısına Türk bayrağı asan tatilciler arasında yer alan emekli bankacı 58 yaşındaki Mustafa Levent Torun, "Genelkurmay Başkanımız cezaevinde olduğu için maalesef villasına bayrak asamadı. Onun için İlker Başbuğ'un yerine biz bayrak astık. Bu anlamlı günde, herkesin evinde Türk bayrağı asılıyken, Genelkurmay Başkanımızın villasında asılı Türk bayrağı olmaması yüreğimizi acıttı" dedi.
 
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden merhum Muhittin Bulgurlu'nun 67 yaşındaki eşi Nimet Bulgurlu da "Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Türk bayrağıyla dolaşmaya korkar hale geldik. Şerefli ordumuza yıllarca komutanlık yapmış bir kişi şu anda cezaevinde. Bu anlamlı günde, onun da evinde Türk bayrağı asılı olsun istedik. Onun yerine bayrak astığımız için şimdi içimiz rahat" diye konuştu.
 
Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un villasının bahçe giriş kapısına Türk bayrağı asan tatilciler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler içinde saygı duruşunda bulunduktan sonra dağıldı.


DHA