Başı yine dertte!

Karıştığı olaylar nedeniyle 'skandallar kraliçesi' olarak anılan ABD'li genç oyuncu Lindsay Lohan polise yalan ifade vermekle suçlanıyor

Başı yine dertte!
07 Kasım 2012 Çarşamba 08:58 tarihinde eklendi, 1.302 kez okundu.

 

Geçtiğimiz Haziran ayında Pasifik Coast Otobanı’nda seyir halindeyken trafik kazası yapan Hollywood'un asi kızı Lindsay Lohan, olay sonrasında polise yalan ifadede bulunmuş olmakla suçlanıyor.
 
TMZ'de yer alan habere göre; arabası ile seyir halinde olduğu otobanda bir tıra arkadan çarpan Lohan, olay sonrasında yetkililere arabanın direksiyonunda bir başkasının olduğunu söylemişti.
 
TMZ’ye konuşan bir kaynak muhtemelen bu hafta açılması beklenen davanın hafif suçlar kapsamında olacağını belirtti. Hollywood'un asi kızı Lohan eğer suçlu bulunursa, şartlı tahliye ihlalinden ceza alarak uzun bir süre için hapse gönderilebilir.
 
Yine TMZ’ye konuşan kaynaktan gelen bir açıklamaya göre, polisler kaza sonrasında Lohan’in çantasında reçeteli ilaçlar da buldu. 
 
Lohan’ın avukatı Shawn Holley’den müvekkilinin reçeteli ilaçlarının doktor tarafından yasal olarak reçetelendirilmiş olduğuna dair belgeleri polise sunmasının ardından, yetkilier geri adım attı.
 
Kaza sonrasında hastaneye kaldırıldığı sırada polislere direksiyonda bir başkasının olduğunu söyleyen Lohan’ın bu ifadesinin yalan olduğu bir süre sonra kamera kayıtlarında ortaya çıktı.