'Başımın tacı''

Geçtiğimiz hafta söylediği sözlerle Nihat Hatipoğlu'nu hedef aldığı yazılan Cübbeli Ahmet Hoca'dan Hatipoğlu hakkıda açıklama geldi.

Başımın tacı
01 Mart 2015 Pazar 10:24 tarihinde eklendi.
Geçtiğimiz hafta söylediği sözlerle Nihat Hatipoğlu'nu hedef aldığı yazılan Cübbeli Ahmet Hoca'dan Hatipoğlu hakkıda açıklama geldi.
 
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz hafta verdiği sohbette isim vermeden Nihat Hatipoğlu'nu eleştirdiği haberlerine açıklık getirdi.
 
Cübbeli Ahmet Hoca bu haftaki sohbetinde söylediği o sözlerle Nihat Hatipoğlu'nu kastetmediğini Nihat Hoca'nın Ehl-i Sünnet olduğunu belirtti.
 
BAŞIMIN TACI BEN DE SENİ DİNLESEM ETKİLENİYORUM
 
Cübbeli Ahmet Hoca yaptığı açıklamada "Hemen Nihat Hatipoğlu'na bir haber çıkardılar. Nihat Hoca'da selam söylüyormuş Mustafa Şimşek Hoca şimdi geldi söyledi. Yaa Nihat Hoca'yı söyledim ben size Ehl-i Sünnet adamdır, ben Nihat Hoca için Ehl-i Sünnet dışı dedim mi? Dinlenmez dedim mi? Ben isimde vermedim. O da demiş baktım demiş benimde ismimi vermedi falan. Yaa hocam senin ismini vermiyorum sana direk hitap ediyorum. benim senden ricam biraz reddiyelere de gir yaa, siyer-i anlatıyorsun, HZ Ömer'i anlatıyorsun başımın tacı ben de seni dinlesem etkileniyorum, hoş anlatıyorsun bir şey demiyorum ben sana ama millet sel gibi cehenneme gidiyor hocam yaav" dedi.
 
NİHAT HOCA İLE NEDEN UĞRAŞAYIM
 
Cübbeli Ahmet Hoca,  Hatipoğlu açıklamasının devamında; "Benim senden ricam biraz, e sende diyorsun ki benim çıktığım kanal buna izin vermez, bizim kanala buyur hocam. Arkadaş ben açık konuşurum benim gizlim yok.  Diğer kanallarda siyer-i anlat bizim kanallarda da reddiyeleri anlat hocam. Başımın tacısın sen Ehl-i Sünnet olmasan ben seni çağırırıyım. Haa isim verme tamam sana sorsunlar Resulullah'ın böyle gücü varmıydı bu hadis-i şerifler doğdu mudur. Hani isim vermek belki biraz benim işim isim vermeyebilirsin. Biz sana hadisleri sorduralım, konuları sorduralım ben konuları ayarlayayım sen doğru cevapları ver. Ben sen Ehl-i Sünnet olduğuna güveniyorum. Mesele o değilki ben Nihat Hoca ile neden uğraşayım" diyerek sözlerini bitirdi.