Basın Konseyi'nden "özgürlük" yemeği

Basın Konseyi Yönetim Kurulu bir süre önce cezaevinden tahliye olan Nedim Şener, Ahmet Şık, Coşkun Musluk ve Sait Çakır onuruna bir yemek verdi.

Basın Konseyinden özgürlük yemeği
05 Nisan 2012 Perşembe 22:13 tarihinde eklendi.

 

Basın Konseyi Yönetim Kurulu, Odatv davasında tahliye olan gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Coşkun Musluk ve Sait Çakır onuruna bu akşam bir yemek verdi.
 
Beyoğlu Celayir Sokak’ta bulunan Celayir Lokantası’nda verilen yemeğe 4 gazetecinin yanısıra medyadan ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.
 
Basın Konseyi Yönetim Kurulu, İstanbul Barosu eski başkanı avukat Turgut Kazan, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, CHP milletvekili İlhan Cihaner, Hürriyet gazetesi yazıişleri müdürü Tufan Türenç, Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, Sözcü gazetesi köşe yazarı Necati Doğru, Milliyet gazetesi köşe yazarları Aslı Aydıntaşbaş ve Melih Aşık,  bir süre önce Milliyet gazetesi ile yolları ayrılan Nuray Mert, yılın yazarı seçilen Radikal köşe yazarı Özgür Mumcu, Vatan gazetesi köşe yazarı Mustafa Mutlu, Medya Mahallesi programının yapımcısı ve sunucusu Ayşenur Arsla, gazeteci-yazar Haluk Şahin ve Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı geceye katılanlar arasında yeraldı.
 
Gazeteciler 4 meslektaşlarıyla hasret giderirken anlattıkları cezaevi hatıralarını ilgi ile dinlediler.

Medyaradar