'Başka çare bulamadım'

43 yaşındaki Ahmet Doğar, saldırıya uğrama olasılığı nedeniyle polis kaskı ve çelik yelek giydirilerek adliyeye çıkarıldı.

Başka çare bulamadım
06 Haziran 2013 Perşembe 15:49 tarihinde eklendi.
Iğdır'da kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi 39 yaşındaki Fatma Doğar ile yeğeni 24 yaşındaki Yakup Tağa ve 35 yaşındaki Adem Kesel'i öldürdükten sonra polise teslim olan temizlik şirketi sahibi, 43 yaşındaki Ahmet Doğar, saldırıya uğrama olasılığı nedeniyle polis kaskı ve çelik yelek giydirilerek adliyeye çıkarıldı.
 
Temizlik şirketi sahibi Ahmet Doğar, dün yayılan söylentiler üzerine 4 çocuk annesi eşi, Fatma Doğar ve yeğeni Yakup Tağa'nın ilişkilerini itiraf ettirerek onları öldürdü. Ahmet Doğar, daha sonra yine eşinin ilişkisi olduğunu iddia ettiği Adem Kesel'i de dükkanın önünde 4 el ateş ederek öldürdü. Polise teslim olan Ahmet Doğar "Başka çare bulamadım. Namusumu temizledim. Pişman değilim" diye konuştu.
 
Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından hastanede kontrole götürülen Ahmet Doğar yoğun güvelik önlemleri altında bugün adliyeye çıkarıldı. Başında polis kaskı ile çelik yelek giydirilen Ahmet Doğar muhabirlerin sorularına yanıt vermedi. Fatma Doğar'ın iftiraya kurban gittiğini belirten yakınları ise Ahmet Doğar'ın şizofreni hastası olduğunu ve tedavi gördüğünü ileri sürdü.

DHA