Başkan Akgül iftarda müjde verdi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kıbrısköy sakinlerine aile merkezi, gençlik merkezi, bilgi evi ve kapalı pazaryeri yapacakları müjdesini verdi

Başkan Akgül iftarda müjde verdi
01 Ağustos 2013 Perşembe 10:22 tarihinde eklendi, 2.012 kez okundu.

Başkan Akgül, Kıbrısköy Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı. Yaklaşık 3 bin kişi ile iftar yapan Akgül, konuşmasında yapılacak kompleksin proje detaylarını paylaştı. Akgül, “Bulunduğumuz yer olan pazar alanı ile ilgili uzun süredir çalışma yapıyorduk. Çalışma sonucunda çok güzel bir proje hazırladık. Mamak’ın en büyük aile merkezi, gençlik merkezi, kapalı pazaryeri ve bilgi evi bu alana yapılacak. Ayrıca düğün ve nikâh salonu ile 7 den 70’e herkese hitap edecek kompleksimizin temelini inşallah yılbaşına kadar atacağız. Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin bir arada kullanılacağı merkezimiz tarihi konak konseptiyle de adeta büyüleyecek.” dedi.

MAMAK’TA ÇORUM GECESİ

İftar sonrası Ramazan etkinlik alanına geçen Akgül, hemşehri buluşmaları kapsamında Çorumluları ağırladı. Çorumlu Dernekler Federasyonu’nca düzenlenen geceye çok sayıda vatandaş katıldı. Gece Çorumlu mahalli sanatçılar Gülsüm Kahraman, Serkan Yüce, Halil Demirel, Sami Alay ve Kızağlı Ümit’in söylediği şarkılarla başladı. Çorumlu hemşehrilerin eğlendiği gecenin finalini ise Hüseyin Kağıt yaptı.

Gecenin sonunda Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır Akgül’e hemşehri derneklerine vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket takdim etti.


CİHAN