Başkan Dursun Özbek, taraftarlarla birlikte stada yürüdü

GALATASARAYLI taraftarlar derbi için Taksim'de toplanıp iki grup halinde stada yürüdü. Başkan Özbek ikinci grupla birlikte stada ulaştı.

Başkan Dursun Özbek, taraftarlarla birlikte stada yürüdü
24 Eylül 2016 Cumartesi 18:37 tarihinde eklendi.
GALATASARAYLI taraftarlar derbi için Taksim'de toplanıp iki grup halinde stada yürüdü. Başkan Özbek ikinci grupla birlikte stada ulaştı. 
 
Çeşitli noktalardan gelerek Taksim'deki Gezi Parkı'nda toplanan Galatasaraylılar, Beşiktaş derbisi için Vodafone Arena'ya iki grup halinde geldiler.
 
Taksim'de toplanılan bölgede arama noktasından geçirilen taraftarların bilet ve passolig kartları kontrol edildi. Taraftarlar daha sonra güvenlik kordonu altında Beşiktaş maçı için Vodafone Arena Stadı'na yürüdüler. İlk grup 17.00'de ikinci grup da saat 17.30'da Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin katılımı ile polis kordonu altında stada ulaştı.
 
Galatasaray ile Beşiktaş arasında saat 20.00'de başlayacak derbi öncesinde stat ve çevresinde alınan önlemlerin en üt seviyede olması dikkat çekti. Güvenlik tedbirleri özellikle Galatasaraylı taraftarların getirileceği güzergahta yoğundu. Beşiktaşlı taraftarlar ise 18.00'den itibaren tribünlere giriş yaptı.
 
DEPLASMAN YASAĞININ KALKMASI SEVİNÇ YARATTI
 
Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar 5 yıllık aradan sonra deplasmanda derbi izleyecek olmanın verdiği mutluluğu yaşadı. Futbolun taraftarla güzel olduğunu söyleyen sarı-kırmızılılar herkese üzerine düşeni yapması gerektiğini ve taşkınlıkların son bulması gerektiğini söylediler. Bir Galatasaray taraftarı; " 
 
Ben İzmir'den takımımı temsil etmeye geldim. Deplasman yasağının kalkması ile birlikte rakip takımın stadını görmüş olduk. Bu sayede hep birlikte güzel bir şekilde maç izleyeceğiz. Olaylar, provakasyonlar polisler sayesinde engelleniyor. Herhangi bir problem yok her şey yolunda gayet mutluyuz. Komple her yeri arıyorlar üst baş. Herhangi kesici ve delici alet var mı diye. Bir problem de yok zaten şu anda. İçimden bir ses de maçı 2-1 alacağız diyor. Beşiktaş ilk 20 dakika gol atamazsa işleri zor" şeklinde konuştu.