Başkan Karalar, 49 yıl sonra yine aynı sıraya oturdu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar 49 yıl önce eğitim gördüğü Karşıyaka İlkokulu'na giderek oradaki öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı

Başkan Karalar, 49 yıl sonra yine aynı sıraya oturdu
23 Kasım 2014 Pazar 14:24 tarihinde eklendi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Başkan Karalar, yıllar önce oturduğu sıraya çocuklarla birlikte 49 yıl sonra tekrar oturdu.

Okul gezilerine 49 yıl önce eğitim gördüğü Karşıyaka İlkokulu'ndan başlayan Başkan Zeydan Karalar, duygusal anlar yaşadı. Başkan Karalar, çocuklarla birlikte 49 yıl önce eğitim gördüğü sıraya oturarak öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Karalar, "Şu anda, yıllar önce burada bu sıralarda oturmuş. Eğitimine bu sıralarda başlamış, şimdi ise Başkan olmuş bir ağabeyinizle birliktesiniz. Ben bu mahallede hemen karşı evde oturuyordum. Sizden isteğim çok ders çalışmanız. Ailenize faydalı bireyler olmanız. Böyle olacağına da inanıyorum. Ben belediye başkanlığını buradan bu sıralardan yetişen birine bırakmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Karalar, daha sonra eşi Nuray Karalar'ın 15 yıl öğretmenlik yaptığı Toros İlkokulu'na geçerek buradaki öğretmenlerin gününü kutladı. Öğretmenlerle tek tek tokalaşan Başkan Karalar eğitimcilere karanfil verdi.


CİHAN