Başkan Kocaoğlu Kınık'ta CHP seçim bürosu açtı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP seçim bürosu açılışı için Kınık ilçesine gitti.

Başkan Kocaoğlu Kınıkta CHP seçim bürosu açtı
21 Şubat 2014 Cuma 18:19 tarihinde eklendi.

Açılışa milletvekilleri Mustafa Moroğlu ve AlaattinYüksel, CHP İl Başkanı Ali Engin, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Kınık Belediye başkan adayı Mehmet Çetinkaya ve diğer vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Başkan Kocaoğlu, “Kırsalda kalkınma seferberliği başlattık. Ova, arazi yollarının yüzde 95’ini asfaltladık. Türkiye’de bunu bizden başka yapan bir belediye yoktur. Ayrıca tarımın kalkınması için birçok yatırım yaptık. Bayındır’dan çiçek, Ödemiş Bademli’den fidan, Urla Bademler’den çiçek alıyoruz. Tire Süt Kooperatifi'ni, 'Okul Sütü' ve 'Süt Kuzusu' projeleriyle Türkiye’nin en önemli kooperatiflerinden biri haline getirdik. 120 bin çocuğun evine süt bırakıyoruz.” dedi.

Büyükşehire yeni bağlanacak ilçelerde şimdiden çalışmaya başladıklarını ifade eden Kocaoğlu, “Sizlere, arazi yollarınızı asfaltlama sözü veriyorum. Selçuk’ta meyve ambalajlama tesisi ve soğuk hava tesisi kurduk. Ödemiş Belediyesi de henüz bize bağlanmadı.

Otogar ve sebze halinin açılışlarını yaptık. Ayrıca Ödemiş’te hayvancılık geliştiği için büyük bir et entegre tesisi kurmak için temel attık, yakında o da bitiyor. Buna benzer, damla sulamadan tutun toprak laboratuvarına, organik ve iyi tarıma dayalı her türlü çalışmayı sizlere getireceğiz. Sizinle birlikte yürümeye, ürünlerinizi Ege, Türkiye ve dünya piyasalarında satmaya, böylece sizlerin ekonomik durumunu iyileştirmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu. 


CİHAN