''Başkan olduğum gün kesilen cezalar iptal''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan, göreve başladığı tarih itibariyle, belediye tarafından kesilmiş tüm cezaların iptal edilerek affa uğrayacağını söyledi.

Başkan olduğum gün kesilen cezalar iptal
28 Mart 2014 Cuma 17:23 tarihinde eklendi.

Projeleri hakkında konuşan Akdoğan, Şehitkamil’de kimsesiz vatandaşlara belediye tarafından her türlü imkan ve yardımın sunulacağını ifade etti. Belirli bölgelerde yapılacak uyku kabinleri ile ilçenin belirli bölgelerinde kimsesiz vatandaşlar için sıcak bir ortam yapılacağını dile getiren Akdoğan, diğer çalışmaları ile ilgili şunları söyledi: “Çağdaş bir Şehitkamil için temiz çevre sloganı ile göreve başladığımız ilk günden itibaren kentin çevre temizliği konusunda etkin, hızlı projelerle temizlik ve çevre çalışmalarını daha etkin ve kapsamlı hale getireceğiz. Bu arada çöp toplayan vatandaşlarımızı belediyede aktif olarak kullanmak için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Taziye evlerini Şehitkamil ilçemizin her bölgesinde yaygın hale getirerek, vatandaşlarımızın acısını hep birlikte paylaşacağız. Kadınlarımızın toplumsal, ekonomik ve kültürel hayata etkin katılımını sağlamak amacıyla oluşturacağımız halk pazarlarında yeni istihdam alanları oluşturulacaktır. Şehitkamil Belediyesi’nin kapıları şehit aileleri ve gazilerimize saat açık olacak, belediyemizin tüm imkanları kendileri için seferber edilecektir. Çalışmayan dul kadınlarımıza maddi yardım yanında gıda ve yakacak yardımı sağlanacaktır.”

Şehitkamil Belediye Başkanı olarak göreve başladığı tarih itibariyle belediye tarafından kesilmiş tüm cezaların iptal edilerek affa uğrayacağını anlatan Akdoğan, “Unutulmaya yüz tutmuş meslekler açılacak olan çıraklık eğitim merkezleri sayesinde yeniden canlandırılacak, istekli gençlerimizin için her türlü imkan sağlanacaktır. Unutulmuş ve her türlü imkandan mahrum edilen köylerimiz yeni projelerle kalkındırılacak. 'Köylü Milletin Efendisidir' doğrultusunda hareket edilerek, köylerimize park alanları, spor alanları, aydınlatma gibi ihtiyaç duyulan her türlü hizmete öncelik verilecektir. Mobese kameralarının köylere de kurulması için, her türlü çalışma yapılarak vatandaşlarımızın huzurlu ve güven içerisinde yaşamaları sağlanacaktır.” açıklamasını yaptı. 


CİHAN