Başkan Orman'la Vodafone Arena'yı gezdi

Abdullah Gül, İnönü Stadı’nın inşaat çalışmalarını ziyaret etti. Gül burada yaptığı açıklamada Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Pensilvanya ziyareti ve sonrasında yaşanan tartışmalar hakkında “O konu benim için kapandı” dedi.

Başkan Ormanla Vodafone Arenayı gezdi
05 Mayıs 2015 Salı 14:48 tarihinde eklendi.
Vodafone Arena Stadyumu'nu Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulüp yöneticileriyle birlikte inceleyen 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çıkışta gündemle ilgili soru sormak isteyen habercilere, “Bugün siyaset değil, spor var" dedi.
 
Bir habercinin Fehmi Koru'nun bugünkü köşe yazısını hatırlatması üzerine, Abdullah Gül, “Kapandı o işler. Bir şey yok" diye konuştu.
 
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra asbaşkan Umut Güner ve genel sekreter Ahmet Ürkmezgil'in de hazır bulunduğu ziyarette, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yapım çalışmaları süren Vodafone Arena'nın inşaat faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Stat gezisi sonrasında yapımı tamamlanan bir locada Abdullah Gül’ü ağırlayan Başkan Fikret Orman, Gül ile fikir alışverişinde bulundu.
 
Ziyaretin sonunda 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Vodafone Arena inşaatında çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.