Başkan Özcan, A Millileri ziyaret etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Belarus maçı için Mersin'de bulunan A Milli Takım kafilesini ziyaret etti.

Başkan Özcan, A Millileri ziyaret etti
19 Kasım 2013 Salı 20:29 tarihinde eklendi.

Milli Takım'ın kamp yaptığı Hilton Oteli'nde A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından karşılanan Başkan Özcan'ın ziyaretinde, Mersin Milletvekili İsa Gök, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ve Teknik Direktör Hakan Kutlu da yer aldı.

Fatih Terim'i ve Milli Takım'ı Mersin'de ağırlamaktan memnun duyduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan, "Aynı yaşlarda olduğumuz Fatih Terim ile Adana'da gençliğimizde 1-2 kere top da oynadık. Hemşerisi olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Avrupa Kupasını kazanmış bir teknik direktörün Milli Takım'da olması çok sevindirici. Kendisinden ricamız, Akdeniz Oyunları için önemli tesisler yapılan Mersin'e Milli Takımların çeşitli yaş kategorilerinde maçlar oynamasını sağlaması." dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de, "Milli Takım olarak Mersin'de çok güzel 3 gün geçirdik. İlgi bizi çok memnun etti. Milli Takım olarak elimizden geldiğince Anadolu'ya açılmaya çalışıyoruz. Bunu daha da artıracağız. Nazik ziyaretleri için de sayın milletvekili ve belediye başkanına çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan, Fatih Terim'e belediye tarafından hazırlanan Atatürk kitabı ve plaket verirken, A Milli Takım Teknik Direktörü de Belediye Başkanına 9 numaralı Milli Takım forması armağan etti.


CİHAN