Başkan Özhaseki: Ömrümüz çalışmakla geçiyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin düzenli bir şekilde geliştiğini belirterek; ömürlerinin iyi niyetli çalışmakla geçtiğini söyledi.

Başkan Özhaseki: Ömrümüz çalışmakla geçiyor
20 Temmuz 2013 Cumartesi 11:17 tarihinde eklendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İncesu Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen programa ve iftar yemeğine katıldı. İncesu Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programa Başkan Özhaseki'nin yanı sıra İncesu Kaymakamı Ercan Öter, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Kamu Kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ile ilçe halkı katıldı.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol'un kısa bir açılış konuşması yaptığı program da daha sonra kürsüye Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki çıktı. “Kayseri'de işler iyiye gidiyor” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Özhaseki, göreve geldikleri yıllarda Kayseri'nin merkez nüfusunun 400 binler civarında olduğunu, şimdiler de ise bu rakamın 1 milyonu aştığını belirtti.

Başkan Özhaseki, 15 yılda nüfusu 2 buçuk misli büyüyen şehir sayısının çok az olduğunu, olan şehirlerinde başta gece kondu olmak üzere bir çok sıkıntılarının bulunduğunun altını çizdi.
Kayseri'de buna bağlı olarak bir sıkıntı yaşanmadığını dile getiren Başkan Özhaseki sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Kayseri düzenli bir şekilde gelişiyor, şehrin her bir tarafında çalışmamız var. Geriye dönük olarak bizim belediye başkanlığımızı hatırlayan arkadaşlar bilirler, bizim ömrümüz çalışmakla geçiyor; iyi niyetli çalışmakla geçiyor. Devasa projeleri şehrimize kazandırmakla geçiyor.”

Konuşmasının son bölümünde Kayseri'deki uyuma da dikkat çeken Başkan Özhaseki, iftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol'a teşekkür etti.


CİHAN