Başkan stresten hastanelik oldu

Eski borçlar yüzünen transfer yapamadığı için yoluna gençlerle devam eden 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımı Kocaelispor'da Kulüp Başkanı Nebil Uzun, strese bağlı mide rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırıldı.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 19:43 tarihinde eklendi.
Cumartesi günü yeni sezonu açan yeşil siyahlı ekibin Başkanı Nebil Uzun, özel bir hastanede serum tedavisi görmeye başladı. Kulüpte beklentilerin çok fazla olduğunu ve son zamanlarda dinlenemediği için vucut direncinin düştüğünü belirten Başkan Nebil Uzun, şöyle dedi:
 
"Yeterli oranda dinlenemediğim için enfeksiyon kaptım. Kulüpte sorumluluk büyük, camia büyük, beklentiler çok fazla. Kulübün uğraşması gereken çok dosyaları var. O yüzden fazla zaman ayırmamız gerekiyor. İnsanların yönetici olmaktan kaçındığı bir dönemdeyiz.

Kulübe yüzde 100 destek var diyemeyiz. Kocaelispor'da birlik beraberlik sağlandığı taktirde ekonomik anlamda da birliktelik olacaktır. İşin ekonomisi de çok önemli. Kocaelispor çatısı altında herkesi topladığımız taktirde planladığımız projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum." 

DHA