Başkan Tuna’ya engellilerden plaket

Ankara Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya Engeliler Haftası nedeniyle düzenlenen programda teşekkür plaketi verildi.

Başkan Tunaya engellilerden plaket
14 Mayıs 2013 Salı 11:49 tarihinde eklendi.

Sincan Belediyesi, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nda engelliler ve ailelerine program düzenledi. Programa Sincan’da faaliyet gösteren pek çok engelli derneğinin yanı sıra, Sincanlı engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Düzenlenen programda engelli öğrencilerin hazırladıkları gösteri ve şiir dinletileri ilgi ile takip edildi. Engelleri bir bir aşan gençler, hazırladıkları gösterilerle tüm salonu duygulandırırken, yetenekte engel tanımadıklarını da gösterdi. Program sonunda Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya hizmetlerinden dolayı Sincan Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Ömer Gönen tarafından teşekkür plaketi verildi.

Sincan Belediyesi olarak engellilerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Her birimiz aslında potansiyel engelli adayıyız. Bir dakika sonrasını hesap edemeyiz, bu yüzden herkes her an engelli olacakmış gibi düşünerek, engelli vatandaşlarımızın hak ve hukukuna azami derecede saygı göstermelidir.” dedi.

Programa Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Engelli Dernek Başkanları, engelli aileleri ve vatandaşlar katıldı


CİHAN