Başkan Tuna’ya Kıbrıs gazilerinden teşekkür

Sincan Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatına katılmak için 1974 yılında Adaya çıkarma yapan askerlere, 39 yıl sonra Kıbrıs’ı gazi olarak gezme imkanı sağladı.

Başkan Tunaya Kıbrıs gazilerinden teşekkür
02 Temmuz 2013 Salı 14:10 tarihinde eklendi.

Barış götürdükleri toprakları tekrar görme imkanı bulan gaziler, bu anlamlı gezi için Başkan Tuna’ya teşekkür plaketi takdim etti.

ANLAMLI GEZİYE TEŞEKKÜR

Kıbrıs’ı görme imkanı sağlayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür eden Sıtkı Yıldırım, “1974'te adaya gittiğimde bir kaos hakimdi ve ben oraya huzur götürmek için gitmiştim. Aradan geçen 39 yıl sonra bu kez gezmek için gittim. Rabbim bana bu günleri de nasip etti. Adaya gittiğimizde bambaşka bir yerle karşılaştım. Bu güzel duyguları yaşamamıza imkan sağladığı için Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Kendisine bizlere gezi imkanını sağladığı için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kıbrıs Barış Harekâtında üstün çaba ve gayret göstererek Yavru vatana sahip çıkan gazilerle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “ Bu vatan uğruna mücadele etmiş ve üstün gayretleri sonucu Gazilikle onurlandırılmış askerlerimizin bizleri ziyaret etmesinden dolayı büyük onur duydum. Belediye imkanlarımız doğrultusunda onları barış getirdikleri o topraklara götürmek istedik. Gazilerimiz de geziden gururlu ve mutlu olarak anavatana döndü. Döner dönmez de Belediyemize gelerek bizleri ziyaret etmeleri bizi çok memnun etti.” dedi.


CİHAN