Başkent'te sağanak yağmur etkili oldu

ANKARA'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur etkili olurken, köprü altlarında araçlar mahsur kalırken, Kızılay bölgesinde vatandaşlar alışveriş merkezleri ile metro girişlerinde bekledi

Başkentte sağanak yağmur etkili oldu
28 Ağustos 2016 Pazar 13:05 tarihinde eklendi.
ANKARA'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur etkili olurken, köprü altlarında araçlar mahsur kalırken, Kızılay bölgesinde vatandaşlar alışveriş merkezleri ile metro girişlerinde bekledi. Etkili olan sağanak yağmur, Kızılay bölgesindeki cadde ve sokaklardan sel gibi yağmur suyu akmasına neden olurken, bazı yerlerde göletler oluştu.
 
Sağanak yağışın akşam saatlerine denk gelmesi sonucu yüzlerce vatandaş yağmurun dinmesini saçak altlarında beklemek zorunda kaldı. Kızılay bölgesinde Çankaya tarafından sel şeklinde gelen yağmur sularını Kızılay'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar ayakkabılarını ellerine alarak geçmeye çalıştı. Kızılay Sıhıye bölgesinde tıkanan rögar delikleri nedeniyle biriken sulardan geçmeye çalışan araçlar arıza yapınca uzun trafiğe neden olurken, bazı araçlar tda köprü altında mahsur kaldı.