Başkent'te tecavüz dehşeti: 2'si yabancı, 4 gözaltı

Ankara’da müşteri olarak girdikleri işyeri çalışanını yaralayan ve bir bayana tecavüz etmeye yeltenen zanlılar, aynı günün gecesinde girdikleri diğer bir adreste 3 bayana tecavüz etti. Zanlı 4 kişi, kısa bir süre sonra yakayı ele verdi.

Başkentte tecavüz dehşeti: 2si yabancı, 4 gözaltı
22 Ekim 2014 Çarşamba 20:08 tarihinde eklendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; 18.10.2014 günü gerçekleşen olayın detayları aktarıldı. Çankaya ilçesi, Toros Sokak'ta bulunan bir güzellik salonuna müşteri olarak gelen dört kişi, işyeri çalışanını bıçakla yaraladı. Burada çalışan bir bayana da tecavüz etmeye kalkışan şahıslar, çalışanlara ait çok sayıda telefon ve bir adet dizüstü bilgisayarı alıp, buradan kaçtı.

Aynı şahıslar ilk olaydan yaklaşık dört saat sonra Çankaya ilçesinde bulunan ve günü birlik kiralanan bir ikameti gözlerine kestirdi. Daireye giren şahıslar ellerinde bulunan tabanca ve bıçaklarla 3 bayanı etkisiz hale getirdi. Bayanların, cep telefonu, ziynet eşyası ve paraları gasp eden zanlılar, üç bayana tecavüz etti. Şahıslar daha sonra bayanları kendi kullandıkları otomobille Kazan ilçesindeki boş bir fabrikaya götürdü. Zanlıların burada da bayanlara tecavüz ettiği belirtildi.

Olaydan sonra kayıplara karışan şahısları bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu her iki olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen Suriye vatandaşı N.U., Gürcistan vatandaşı G.B. ve Türk vatandaşları B.B. ve M.A. olayda kullanmış oldukları kurusıkı tabanca ve bıçaklar ile birlikte olaydan yaklaşık 5 saat sonra yakalandı.

Şahısların kullanmış oldukları araçta ve kaldıkları yerde yapılan aramada işyerlerinden aldıkları dizüstü bilgisayar, çok sayıda cep telefonu, ziynet eşyası, para ve bir adet havalı tüfek ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak, cezaevine gönderildi.


CİHAN