Başkent'te uyuşturucu operasyonu

Başkent polisi, yaptığı bir aylık çalışma sonucu uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 288 kilo esrar ve 557 adet ectasy hap ele geçirdi. Operasyonda 23 kişi gözaltına alındı.

Başkentte uyuşturucu operasyonu
21 Ocak 2013 Pazartesi 12:47 tarihinde eklendi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmalar sonucunda il dışından getirdikleri uyuşturucu maddeyi piyasaya sürmeye hazırlayan zehir tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirdi.
 
Bir aylık yapılan çalışma sonucunda Başkent’in giriş noktaları ile Altındağ, Keçiören, Çankaya, Yenimahalle ve Sincan ilçelerinde 5 ayrı adrese baskın düzenlendi. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 288 kilo esrar ve 557 adet ectasy hap ele geçirildi. 23 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında, ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, nakletmek, temin etmek, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak’ suçlarından mahkemeye sevk edildi. 15 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 8 şüpheli şahıs ise mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
 
 

CİHAN