Basketbolda 3. Lig'e çıkan Bostanlıspor için hedef 2. Lig

Bostanlıspor'un çeşitli branşlarda Türkiye çapında ve liglerden gelen başarılı sonuçlarından sonra basketbolda 3.Lig'e çıkması Karşıyakalılar'ı sevindirirken, Bostanlı esnaf ve işadamlarını da harekete geçirdi.

Basketbolda 3. Lige çıkan Bostanlıspor için hedef 2. Lig
24 Ocak 2014 Cuma 13:47 tarihinde eklendi.

Kulübün basketbol şubesine destek verenlerin ilgisi karşısında son derece mutlu olduklarını ifade eden Basketbol Şube Sorumlusu Serkan Ergüven, "Bu ilgiye karşılıksız kalmayacağız ve basketbol takımımızı 2.Lige çıkaracağız." dedi.

Hedefleri olan 2. Lig için çalışmaya da hemen başlayacaklarını belirten Ergüven, "Ligde en son kurulan takımlardan biri olmamıza karşın birlik, beraberlik içinde takımımızı 3. Lig’e taşıdık. Bu başarımız karşısında dostlarımız bize olan güvenleri ve destekleri gücümüze güç kattı. Daha da mutlu bir şekilde 2. Lig için kollarımızı sıvadık." diye konuştu.

Tek amaçlarının Karşıyaka’ya 2. Lig’de bir pilot takım kazandırabilmek olduğunu belirten Ergüven, ''Karşıyaka gençliğine hizmet ederken desteklerin artarak devam etmesi bizim en büyük gücümüz.'' diyerek sözlerini sonlandırdı.
 


CİHAN