Batalla atıyor, timsah kazanıyor

Spor Toto Süper Lig’de, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için mücadele eden Bursaspor, Arjantinli yıldızı Pablo Batalla ile puanları bir bir topluyor.

Batalla atıyor, timsah kazanıyor
28 Nisan 2013 Pazar 12:22 tarihinde eklendi, 1.205 kez okundu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Medical Park Antalyaspor’u 1-0’la geçen yeşil - beyazlı ekip, dün de kendi sahasında geriye düştüğü maçtan Batalla’nın golü ile bir puan çıkarmasını bildi. 29 yaşındaki Batalla, bu sezon ligde 15’inci golünü attı. 

 
Yeşil - beyazlı takım bu sezon 31’inci hafta sonunda 50 puana ulaştı. Takımı adeta sırtlayan performansıyla göz kamaştıran Arjantinli Pablo Batalla ise attığı gollerle takımına 13 puan kazandırdı. Bu sezon çıktığı 39 resmi maçta 19 gol, 18 asistlik performans sergileyen Batalla, 4 maçta takımına galibiyet getiren tek golü atarak büyük bir başarı elde etti. 
 
Trabzonspor, Sanica Boru Elazığspor, Sivasspor ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında Arjantinli yıldızın tek golü ile sahadan 3 puan ile ayrılan yeşil-beyazlılar, son olarak dün oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında ise yine Batalla’nın golüyle 1 puan çıkarmasını bildi. Sağ ayağını oldukça iyi kullanan Arjantinli süper bücür bir metre 70 santimetrelik boyuna rağmen bu sezon birçok golü de kafayla atmasını bildi. Ajantinli yıldız bu sezon ligde 2 bin 731 dakika forma giydi. Orta saha oyuncusu Batalla’ya biçilen bonservis bedeli ise 6 milyon 800 bin euro olarak biliniyor. 
 
BURSASPOR KAÇAN 2 PUANA ÜZÜLÜYOR
 
Bu arada Bursaspor, kendi sahasında Akhisar Belediyespor maçında kaçan 2 puana üzülüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 11 lig mücadelesinde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak. Bursaspor'da hedef, düşme potasındaki Orduspor maçını kazanarak haftayı 3 puanla kapatmak ve Avrupa yolunda bir adım daha atmak.

CİHAN