"Batalla tezahüratı yapmasınlar"

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Ziraat Kupası'nda Eskişehirspor'u 4-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarların 'Pablo Batalla' tezahüratları yapmasına tepki gösterdi.

Batalla tezahüratı yapmasınlar
22 Ocak 2014 Çarşamba 19:43 tarihinde eklendi.

Körüstan, "Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Ama taraftarlarımızdan bir ricam var, artık Batalla tezahüratı yapmasınlar. Pablo bizim oyuncumuz, ona kapıları kapatmadık. Ama dönmezse yapacak bir şey yok." dedi.

Başkan Körüstan, Eskişehirspor'u 4-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eriyorum. Çok iyi bir oyundan sonra bize galibiyeti hediye ettiler. Ama Pablo Batalla ile ilgili yapılan tezahüratların takımın üzerinde olumsuz etki yaptığı kanaatindeyim.

Yani biz Batalla'ya kapıları hiçbir zaman kapatmadık. Bu Pablo'nun sorunudur, bizim sorunumuz değildir. Ben Pablo'nun gitti gün, sabah o kadar açıklamasına rağmen evime aldım, uzun uzun konuştuk. Belki devam ederiz diye ama onun kendi tercihidir, kendisi gitti buradan. Batalla tezahüratları yapıldığı sürece takımın morali bozuluyor." diye konuştu.

Futbolcuların moralinin bozulduğunu belirten Körüstan, "Bakın tam bir kolej havasında oynuyor oyuncularımız. Bakın Kazım'ı gördünüz. Fernandao'nun transferinde görevi olmamasına rağmen gitti Brezilya'da görüştü. Ben Bursasporluyum diyor. Tuncay'da aynı şekilde. Şuanda kaptan olmamasına rağmen çok güzel bir kaptanlık yapıyor. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum.

Ama taraftarlarımızdan bir ricam var, artık Batalla tezahüratı yapmasınlar. Pablo bizim oyuncumuz, ona kapıları kapatmadık. Ama dönmezse yapacak bir şey yok. Bizim yönetim olarak yaptığımız bir şey yok. Tamamen Pablo'nun tercihidir. Karşımıza gelmesi lazım. Ben Pablo'ya ulaşamıyorum dediğim zaman yanlış anlaşıldı. Telekominikasyonla ulaşamıyoruz zannettiler. Pablo bizimle iletişimi kapattı, onu demek istedim." diyerek sözlerini tamamladı.


CİHAN