Batman'in çizgi romanına erteleme

DC Comics, ‘The Dark Knight Rises’ın ilk gösteriminde gerçekleşen saldırı nedeniyle ‘Batman Inc #3’ adlı yeni çizgi romanının çıkışını erteledi.

Batmanin çizgi romanına erteleme
27 Temmuz 2012 Cuma 16:33 tarihinde eklendi, 2.089 kez okundu.

 

DC Comics şirketi ‘Batman Inc#3’ adlı çizgi romanının çıkışını ileri tarihe erteledi. Yapılan ertelemenin sebebini ‘yanlış anlamaya açık’ olarak belirten DC Comics, Colorado’da yaşanan katliamdan sonra ''Çizgi romanın duyarsız olarak algılanabilecek bir içeriği var’’ açıklamasını yaptı.
 
Şirket, çıkışı gelecek Çarşamba günü olarak belirlenen ‘Batman Inc#3’nin tarihini Colorado kurbanları ve ailelerine saygı göstermek adına 22 Ağustos’a çekmeye karar verdi.
 
Grant Morrison serisinin Chris Burnham tarafından çizilmiş son kitabında Batman’e ‘’büyük bir uluslararası tehdide hazırlık amaçlı’’ küresel ayrıcalık veriliyor.
 
Editör çizgi romanın içeriğiyle ilgili bilgi vermese de Burnham Twitter aracılığıyla, ‘’Bu sadece içinde silahlar olan bir Batman çizgi romanı değil, romanda DC ve bütün Bat-Team için ‘Aman Tanrım!’ dedirtecek, korkunç bir sahne var. Yayınlamak çok uygunsuz olurdu. Batman Inc#3 olayların biraz daha yatışması beklenerek bir ay gecikmeli çıkacak’’ açıklamasını yaptı.

NTV