Batman'in oyuncuları çok üzgün

ABD'nin Colorado eyaletindeki bir sinema salonunda Batman filminin ilk gösterimi sırasında silahlı bir saldırganın seyircilerin üzerine ateş açarak 12 kişiyi öldürmesi, filmin yönetmeni ve oyuncularını da üzdü.

Batmanin oyuncuları çok üzgün
22 Temmuz 2012 Pazar 20:29 tarihinde eklendi, 3.717 kez okundu.

 

Filmin başrol oyuncusu Christian Bale, yaptığı yazılı açıklamada, ''Hissettiğim dehşeti hiçbir sözcük anlatamaz. Saldırıda sevdiklerini kaybedenlerin yaşadıklarını hayal bile edemiyorum. Kalbim ve dualarım onlarla birlikte'' ifadelerini kullandı. 
     
Batman serisinin üçüncü filmi olan ''Kara Şövalye Yükseliyor''un yönetmeni Christopher Nolan ise film ekibi adını yaptığı açıklamada, yaşanan trajediden büyük üzüntü duyduğunu belirtti. 
     
Nolan, sözlerine şöyle devam etti: 
     
''Sinemanın, Amerika'nın en önemli sanat biçimlerinden biri olduğuna, beyaz perdede bir hikayeyi seyretmenin ortak deneyiminin son derece önemli ve eğlenceli bir hobi olduğuna inanıyorum. Sinema salonlarını evi bellemiş biri olarak bu masum ve umut vaat eden mekanın anlaşılamaz bir biçimde vahşi bir saldırıya maruz kalmasından çok büyük üzüntü duydum. O gece sadece film seyretmek için orada olan kurbanlar için hissettiklerimizi hiçbir sözcük anlatamaz. Dualarımız ve düşüncelerimiz, onlarla ve yakınlarıyla birlikte.'' 
     
Colorado eyaletinde 24 yaşındaki bir doktora öğrencisinin Batman serisinin üçüncü filminin ilk gösterimi sırasında seyircilerin üzerine ateş açması sonucu biri 6 yaşında çocuk 12 kişi yaşamını yitirmiş, 58 kişi yaralanmıştı.