Batuhan, Trabzonspor'da

Trabzonspor'un ilk transferi olan Batuhan Karadeniz, 3 yıllık sözleşme imzalarken, "Bana güvenenleri mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Batuhan, Trabzonsporda
14 Haziran 2013 Cuma 17:35 tarihinde eklendi.
İmza töreninde konuşan Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, şunları söyledi:
 
"Batuhan Karadeniz'i kadromuza kattığımız için çok mutlu ve heyecanlıyız. Türk futbol kamuoyu Batuhan'ı yakından tanıyor ama yeteneklerini iyi kullanamama adına da iyi tanıyor. İnşallah yeni bir sayfa ile yeteneklerinin üstüne koyarak Trabzonspor'a hizmet eder ve üst düzey başarıları hem kendisi, hem de kulüp adına yaşar. Beni heyecanlandıran bir transfer gerçekleşti. Trabzonspor için çok olumlu bir transfer olduğunu düşünüyorum. İnşallah yakın bir gelecekte ligler başladığında, Batuhan'da bunu bizlere ve spor kamuoyuna gösterecektir."
 
"HAKAN ŞÜKÜR'ÜN GOL REKORUNU GEÇECEĞİNE İNANDIĞIM BİR OYUNCU"
 
Ünal Karaman, Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen Batuhan'ın yeteneklerini göstermek için biraz geç kaldığını ifade ederken de şöyle konuştu:
 
"Hakan Şükür hepimizin taktir ettiği bir oyuncudur. Kendisine de ifade ettim, bu anlamda geç kaldı. Normal şartlarda Türkiye standartlarında Hakan Şükür'ün gol rekorunu kırabileceğine inandığım bir oyuncudur. Bundan sonra, geç kaldığı dönemlerdeki zamanı, inşallah Trabzonspor formasıyla adım atarak veya yürüyerek değil, koşarak kapatacaktır. Merdivenleri koşarak çıkacak ve bizi mutlu edecek sonuçları inşallah hep beraber yaşayacağız."
 
"BATUHAN'A GÜVENİYORUM"
 
Batuhan'a fazlasıyla güvendiğini de vurgulayan Karaman, "20'li yaşlarda gelecekte Türk sporuna hizmet edecek arkadaşlarımızı yalnızlığa itersek, yanlış olur. Bunu Batuhan'a da ifade ettim. Evet, gençlik döneminde bazı yanlışların içinde olmuştur. Bu demek değildir ki o yanlışlardan hiçbir ders çıkarmamış. Ben kendisine inanıyorum ve güveniyorum. İinşallah elbirliğiyle aşacağız bu sorunları" diye konuştu.
 
BATUHAN: "BABA TARAFINDAN TRABZONLU'YUM"
 
Batuhan Karadeniz ise Trabzonspor ile sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu vurgularken şöyle dedi:
 
"Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için son derece mutluyum. Hocamın ağzından iyi düşünceleri duymak beni mutlu etti. Bir an önce liglerin başlamasını bekliyorum. Doğma büyüme Trabzonlu olmasam da baba tarafından Trabzonlu'yum. Formayı bana nasip eden önce Allah'a, sonra sayın başkanımıza, hocamıza ve Ünal hocaya teşekkür ediyorum. Onları utandırmamak için elimden geleni yapacağım. Herkes için hayırlısı olsun."
 
"FORMA NUMARAMIN BURAK YILMAZ İLE ALAKASI YOK"
 
Batuhan, yeni sezonda Burak Yılmaz'ın bıraktığı 17 numaralı formayı giyecek olmasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:
 
"Benim üstümde baskı, sinir, stres yok. Bu yaşıma kadar hiç sorumluluktan kaçmadım. 17 numaralı formayı bana yakın olduğunu düşündüğüm için giyeceğim. Burak Yılmaz ile bir alakası yok. Tabi ki Burak'ın Trazonspor'a kattıkları tartışılamaz. Ama Burak abi olmadığına göre ben de elimden geleni yapmaya çalışacağım. Buraya da yeniden A milli takıma yükselmek için geldim."
 
MAÇ BAŞI İMZA ATTI
 
Öte yandan Batuhan Karadeniz'in Trabzonspor'a maç başı ücret ve attığı gol kadar prim karşılığında imza attığı öğrenildi. Futbolcunun yılda 30 maçın üzerinde oynarsa belli bir garanti para alacağı ve 15 golü geçerse bu miktarın artacağı öğrenildi. Batuhan'ın Eskişehirspor ile olan sözleşmesini ise alacaklarını bırakarak feshettiği öğrenildi.