Bavulunu topladı BJK'ye geliyor

Beşiktaş, Ocak ayındaki transfer döneminde ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor

Bavulunu topladı BJKye geliyor
20 Ekim 2012 Cumartesi 10:19 tarihinde eklendi, 1.062 kez okundu.

 

Beşiktaş, Ocak ayındaki transfer döneminde ilk bombasını Paris Saint Germain'in Brezilyalı golcüsü Nene ile patlatmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında da kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu ile devre arası için ön protokol imzaladağı öğrenildi. Bir grup Beşiktaşlı yöneticinin hafta içinde Fransa'nın Nice kentinde Nene ile biraraya geldikleri ve Brezilyalı golcüye ön protokol imzalattıkları sızan haberler arasında.
 
NENE, PSG İLE GÖRÜŞECEK!
 
Nene'nin de Beşiktaş'a gelmek istediği ve devre arasında serbest kalmak için kulübü Paris Saint Germain'le kendisinin görüşeceği öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin sezon sonunda bonservisini eline alacak olan Nene'yi Paris Saint Germain'in bırakmaması halinde düşük bir bonservis bedeliyle Ocak ayında kadrosuna katmaya çalışacağı ifade edildi.
 
GEÇEN SEZONUN KRALI NENE
 
Gol yollarındaki bitiriciliği ve fırsatçılığıyla tanınan Nene, geçen sezon Fransa'da Paris Saint Germain formasıyla çıktığı 35 maçta 21 gol atarak ligin gol kralı oldu. Nene, yeni sezonda henüz gol atamazken yaptığı 4 asistle dikkat çekti. Siyah-Beyazlılar, devre arası için Bursalı Ozan İpek'i de bitirmenin peşinde.
 
GOLÜN KOKUSUNU ALAN YILDIZ
 
Beşiktaş'ın devre arası için ön protokol imzaladığı Brezilyalı yıldız Nene, gol yollarındaki fırsatçılığı ve bitirici vuruşlarıyla rakip savunma oyuncularının korkulu rüyası olan bir isim