Bayan Gömlek

Bayan modasında iç giyimin en kullanışlı çeşidi gömlekler veya bluzlardır. Düz renk bir eteğin veya pantolonun üzerine giyilen renkli ve değişik kesimli bir bluz bütün havayı değiştirir.

Bayan Gömlek
24 Nisan 2017 Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi, 1.726 kez okundu.

Bayan modasında iç giyimin en kullanışlı çeşidi gömlekler veya bluzlardır. Düz renk bir eteğin veya pantolonun üzerine giyilen renkli ve değişik kesimli bir bluz bütün havayı değiştirir. Modanın temeli olan kendi tarzını yaratma bu noktada ortaya çıkar. Şık gömlekler ve bluzlar ise ofislerde, işyerlerinde, okullarda çalışan bayanların en büyük yardımcısıdır. Bayan giyimi içinde ve gardıroplarda, bayan gömlekleri itina ile seçilir, zarafet yaratır, özenle korunur. Ceketlerin, kabanların, kazakların içine de giyilen gömlekler etek veya pantolonların üstünde, yılın bütün mevsimlerinde hanımlara çok çeşitli kombinler yaratırlar.  
 

Her Yerde Giyilebilen Bluzlar
 

Takım elbiselerin içine giyilen erkek gömlekleri beylerin iş hayatında önemlidir. Buna karşılık bayan gömlek veya bluzları günün her saatinde ve her yerde giyilebilir. Bir kadın kendisine yakıştığından emin olduğu ve sevdiği bluzunu komşu gezmesine giderken de giyebilir, onunla iş toplantısına da katılabilir. Kullanışlı ve zarif bluzlar hanımların vazgeçilmezleridir. www.dilvin.com.tr adresinden seçilecek bluz ve bayan gömlek çeşitleri de bu vazgeçilmezler arasında olacaklar.