Bayhan ölümden döndü

Popstar Bayhan, 5 metreden suya atladı ve hastaneye kaldırıldı. Sanatçıya olay yerinde ilk müdahale yapılarak ambulansla hastaneye getirildi.

Bayhan ölümden döndü
02 Nisan 2013 Salı 14:46 tarihinde eklendi, 2.514 kez okundu.

 

Ulusal bir televizyon kanalında başlayacak “Ben buradan atlarım” adlı yarışma programının hazırlıkları için antreman yapan popstar Bayhan, 5 metre yükseklikten suya atlarken boyun travması geçirdi. 
 
Cesareti olan atlıyor!
 
Sanatçıya olay yerinde ilk müdahale yapılarak ambulansla hastaneye getirildi. 
 
“Ben buradan atlarım” adlı yarışma programının hazırlıkları için Medyapım çalışanları ve ünlülerden oluşan yarışma ekibi, Samsun’a geldi. Antreman sırasında 5 metre yükseklikten suya atlarken boyun travması oluşan yarışmacı Bayhan,özel bir hastanede tedavi altına alındı. 
 
Sanatçının tetkik ve kontrollerini yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Murat Nabi Bulut, Beyin ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Mustafa Çolak, Bayhan’ın önemli bir sakatlığı olmadığını söyledi. 
 
Hastane çalışanlarına ilgi ve alakaları için teşekkür eden Bayhan “Korkulacak herhangi bir durum yok. Antrenmanlara devam edeceğim ve 12 Nisan da “Ben buradan atlarım” yarışmasına katılarak birinci olmak için elimden geleni yapacağım.” iİfadelerini kullandı.

CİHAN