BAYRAĞI yakıp, ŞEHİTLİĞE attılar !

ŞANLIURFA’da, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, yaktıkları Türk bayrağını şehitliğe atarak kaçtı. Şanlıurfa Valiliği, bayrağın başka bir yerde yakıldığını ve provokasyon amaçlı olarak şehitliğe bırakıldığını açıkladı.Sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan şehitlikte kısmen yanmış Türk bayrağını görenler, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine şehitliğe

BAYRAĞI yakıp, ŞEHİTLİĞE attılar !
29 Aralık 2014 Pazartesi 13:54 tarihinde eklendi.
ŞANLIURFA’da, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, yaktıkları Türk bayrağını şehitliğe atarak kaçtı. Şanlıurfa Valiliği, bayrağın başka bir yerde yakıldığını ve provokasyon amaçlı olarak şehitliğe bırakıldığını açıkladı.
Sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan şehitlikte kısmen yanmış Türk bayrağını görenler, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine şehitliğe gelen polis ekipleri ve askeri personel, inceleme yaptı. Yapılan incelemede bayrağın başka bir noktada yakıldığı ve şehitliğe bırakıldığı tespit edildi. 
 
Polis bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, yakılan bayrak ise askerler tarafından alınarak Merkez Komutanlığı'na götürüldü. 
 
Olayın ardından Şanlıurfa Valiliği'nden konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Olayın provokasyon amaçlı olduğu belirtilen açıklamada, "Yapılan ilk incelemelerde yakılan bayrağın, bulunduğu yerin dışında bir yerde yakılarak provokasyon amaçlı Şehitlik alanına bırakıldığı değerlendirilmektedir. Olayla ilgili emniyet birimlerince soruşturma yürütülmekte olup, kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" denildi.

DHA