Bayraklı'da 7 iftar çadırı kurulacak

İzmir Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca bu yıl da ilçenin dört bir yanında iftar çadırları kuracak. 7 çadırda her gün yaklaşık 5 bin kişiye sıcak iftar yemeği verilecek.

Bayraklıda 7 iftar çadırı kurulacak
05 Temmuz 2013 Cuma 16:20 tarihinde eklendi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da zaman zaman iftarını vatandaşlarla birlikte çadırlarda açacak.

Bayraklı Sevgi Yolu, Gümüşpala - İmbat İlköğretim Okulu, Refik Şevket İnce Mahallesi - 80'nci Yıl Metaş İlköğretim Okulu, Cengizhan Mahallesi - Şehit Cesur İlköğretim Okulu, Çaymahalle - Mustafa Uygur İlköğretim Okulu, Refik Şevket İnce Mahallesi top sahası ve Alpaslan'daki Şehit Ümit Boz Tesislerine kurulacak iftar çadırlarına vatandaşları davet eden Başkan Karabağ, "Ramazan ayını halkımızla birlikte geçirmenin sevincini yaşayacağız. Bu yıl Bayraklı halkı ve Bayraklı Belediyesi'nin birlikte beşincisini yaşayacağımız Ramazan ayı olacak. İftar çadırlarımızın sayısını 5'ten 7'ye yükselttik. Ramazan ayının huzur ve refah içinde geçmesini diliyorum." dedi.

Öte yandan Bayraklı'da Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler de düzenlenecek. İlçe sakinleri, iftar sofralarında aşıklar gecesi, Fatih Camii'nde Türk sanat müziği - tasavvuf konseri ve semazenler eşliğinde konser ile Şehit Ümit Boz Tesislerinde düzenlenecek İbrahim Hakkı Hazretlerini anma gecesine katılabilecek. Etkinliklerin tarih ve saati önümüzdeki günlerde duyurulacak. CİHAN


CİHAN