Bayramlaşan soluğu sahilde aldı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, belediyenin organizasyonuyla protokol üyeleri halka bayramlaştı. Bayramlaşma töreninin ardından ilçede yaşayanlar ile tatilciler soluğu denizde aldı.

Bayramlaşan soluğu sahilde aldı
28 Temmuz 2014 Pazartesi 14:26 tarihinde eklendi.
Bodrum Belediyesi tarafından Mahfel Kafe'de düzenlenen programa Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Bodrum Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, belediye meclis üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Gökalp Poyraz, Sahil Güvenlik 1 Nolu Bot Komutanı Seyir Başçavuş Mehil Geçgil, Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay, siyasi partilerin ilçe başkanları ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
 
GÜVENLİ TATİL İÇİN HERŞEY TAMAM 
 
Bayramda ilçe nüfusunda belirgin bir artışın olduğunu hatırlatan Kaymakam Gödekmerdan, "Tatilcilerin ve Bodrum halkının huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm birimler hazırda ve nöbette bekliyor. Herhangi bir olumsuzluğa karşı polis ve jandarma ekiplerimizde beklemede olacak. İlçemizde bayram boyunca bir sıkıntı yaşanmaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 
 
Bayramlaşma törenin ardından tatilciler soluğu sahilde aldı. Öğle saatlerinden itibaren Kumbahçe, Paşatarlası, Ortankent ve Bitez sahillerinde yer kalmadı. Tatilciler bol bol güneşlenip, denize girdi. Bazı tatilciler Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi'ni gezdi.
 
BAYRAM PROGRAMLARI HAZIR 
 
Gündüz sahilleri dolduran tatilciler için eğlence mekanları akşam, çeşitli etkinlikler hazırladı. Bodrum Antik Tiyatro'da bugün saat 21.00'de rock müzik hayranları Duman konserinde eğlenecek. Bayramın birinci gününü Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy ile kutlamak isteyenler, soluğu Dedikodulu Club'ta alacak. By Jack'de Bora Öztoprak, Marina Yacht Club'ta Fatih Erkoç Zafer Çebi Orkestrası ile birlikte sahneye çıkacak. Palmarina Bodrum'da pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Sandal, ücretsiz halk konseri verecek. Bayramın ikinci gününde Dedikodulu Club de Demet Akalın, By Jack de Zeynep Casalini, Marina Yacht Club da Mine Çağlıyan ve Onur Güntav Orkestrası sahne alacak. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde bale festivali kapsamında 29-30 Temmuz'da İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından Kerbela gösterisi sahnelenecek.