Bayramlaşma programına yoğun katılım

İzzet Baysal Anadolu Turizm Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Okulu bahçesinde bayramlaşma töreni yapıldı. Törene Bolu protokolünün yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Bayramlaşma programına yoğun katılım
09 Ağustos 2013 Cuma 21:29 tarihinde eklendi.

Bayramlaşma törenine Vali İbrahim Özçimen, TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali İbrahim Özçimen ve beraberindekiler bayramlaşmaya gelenleri tek tek karşılayarak bayramlarını kutladı. Bayramlaşma töreni ikramların ardından konuşmalarla devam etti. Törende Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ile Bolu Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Fehmi küpçü birer konuşma yaptı.

Vali Özçimen, "Milletçe birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, dargınların barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına vesile olan bir Ramazan Bayramına daha sizlerle birlikte huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaştığı ulvi ve müstesna günlerdir.” dedi.
    
İbrahim Özçimen ve protokol üyeleri daha sonra İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek buradakilerle bayramlaştı.


CİHAN