Bayülgen'in eşinden şaşırtan video

Okan Bayülgen’in Fakülte isimli reklam ajansının sahibi olan eşi Şirin Ediger, dün akşam üzeri “Aynısı benim başıma geldi” notuyla seksi bir reklam videosu paylaştı

Bayülgenin eşinden şaşırtan video
27 Nisan 2012 Cuma 09:00 tarihinde eklendi, 1.626 kez okundu.

 

Twitter’da ünlüleri eleştiren sivri dilli açıklamalarıyla eşini aratmayan Ediger, bu kez bir erotik reklamı “Bu olayın aynısı benim başıma da geldi” notuyla paylaşarak takipçilerini şoke etti. Ediger’in paylaştığı Markofoni’nin “Bazı aşkların yeri ayrıdır” sloganlı +18’lik reklamda bir çift yatakta ateşli bir şekilde sevişiyor.
 
Yumrukları patlatıyor
Partneri genç kadının üstüne çıkıp elbisesinin göğüs bölümünü yırtıyor. Her şey bundan sonra başlıyor. Genç adamın fantazi olarak gördüğü bu hareket elbisesi yırtılan genç kadının hiç de hoşuna gitmiyor. Genç kadın öfkeyle adamın yüzüne bakıp ardından art arda yumrukları adamın yüzünde patlatıyor.

Partnerini dakikalarca döven, duvara vuran kadın ardından onu bırakıp yırtılan elbisesini eline alıp büyük bir acıyla ona sarılıyor. Bununla da yetinmeyen kadın, yediği dayağın etkisiyle yere düşen adama saçından tutup elindeki elbiseyi göstererek “Özür dile” diye bağırıyor. Bu video’yu aynı olayı yaşadığı notuyla paylaşan Ediger’e bir takipçisi “Kadının yaptığının aynısını yaptınız mı peki?” diye sordu. Ediger de “Evet, bir benzerini” cevabını verdi. Ediger aynı video’yu “Ece bak bu film tam senlik” notuyla sunucu Ece Erken’e de gönderdi.

Milliyet