BB Krem, BB Krem Nedir?

Kapatıcı özelliği ile cilt tonunu eşitleyen ve cildi nemlendirerek ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olan

BB Krem, BB Krem Nedir?
19 Eylül 2017 Salı 23:43 tarihinde eklendi, 2.422 kez okundu.

Pürüzsüz Ve Sıkı Bir Cilt İçin Dermoskin BB Krem

 

            Kapatıcı özelliği ile cilt tonunu eşitleyen ve cildi nemlendirerek ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olan Dermoskin BB Krem, cilt kusurlarının görünümünü azaltan ve formülündeki SPF 50 filtrelerle güçlü bir UVA/UVB koruması sağlayan bir cilt bakım kremidir.
 

 

BB Krem Nedir?
 

 

            BB krem nedir?  Kusur kapatıcı ve renkli nemlendirici olarak makyaj bazlı kullanılan bir kremdir. Sadece makyaj bazlı kullanılmayan ve çok yönlü bir krem olan Dermoskin BB Krem ise cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve her cilt tipine uygun formülü ile cilde genç ve sağlıklı bir görünüm vermeye yardımcı k bir kremdir. Cilde taptaze ve ışıltılı bir görünüm vererek aynı zamanda cildi nemlendirir ve solgun görünen ciltlere canlılık getirir.
 

 

Dermoskin BB Krem Özellikleri
 

 

            Dermoskin BB kremin beş önemli özelliği dikkat çekiyor. Bir bb krem olarak cilt tonunu eşitliyor. Makyaj bazı olarak kullanıldığında cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Cildi nemlendirerek ince çizgi ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı oluyor. Kolajen etkisi ile cildi sıkılaştırıyor ve SPF 50 filtre içeriği ile güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi koruyarak leke oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.
 

 

Dermoskin BB Krem Formülünde Neler Var?
 

 

-C Vitamini: C vitamini güçlü bir antioksidan etkiye sahiptir. Zengin C vitamini içeriği ile Dermoskin BB krem pigment oluşumunu baskılamakta ve cilt tonunun açılmasına yardımcı olmaktadır. UVA ışınlarının neden olduğu hasarları gidermede içerdiği E vitamini ile birlikte %50 etkisi ile Japon Sağlık Bakanlığı onaylı bir krem olarak dikkat çekmektedir.
 

-E Vitamini: , Formülündeki E vitamini ile cildi UVA ışınlarına karşı korurken cildin su tutma kapasitesini arttırmaya da yardımcı olmaktadır.
 

-A Vitamini: Kolajen sentezini arttırarak cilde elastikiyet kazandıran Dermoskin BB krem hasarlı derinin onarılmasına yardımcı etkili bir cilt bakım kremidir.
 

-Hyaluronic Acid: Cildin su tutmasına yardımcı bir bileşen olarak kırışık derinliğinin azaltılmasına -destek olur. Cildi nemlendirir ve hasarlı derinin onarılmasına yardım eder.
 

Hamamelis Virginiana: Cildin sıkılaşmasına ve bakterilere karşı korunmasına yardımcıdır.
 

-Panthenol: Kuru ciltleri yumuşatır, cildin nem tutma kapasitesini arttırarak cildin elastikiyet kazanmasına yardımcı olur.
 

-Licorice Extract: Cildi nemlendirip sıkılaştırırken sivilce oluşumunu engellemeye yardımcıdır.
 

-Zinc Oxide: Cildi UVA hasarlarına karşı korur ve kolajen sentezini arttırarak yaşlanma etkilerini yavaşlatmaya ve yara iyileşme sürecini hızlandırmaya yardımcıdır.
 

 

            Dermoskin BB krem temizlenmiş cilde makyaj bazı, güneş koruyucu ve nemlendirici olarak kullanılmaktadır.