BBP’li başkan adayı Özbek'e eşinden destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kocasinan ilçe başkan adayı İbrahim Özbek, esnaf gezilerine devam etti.

BBPli başkan adayı Özbeke eşinden destek
22 Şubat 2014 Cumartesi 14:14 tarihinde eklendi.

Genç başkan adayıyla seçim çalışmalarına katılan, iki çocuk annesi 39 yaşındaki Şahinder Özbek de eşine destek oldu. Esnaf gezilerinde eşinin yanında duran Şahinder Özbek, seçim aracını da kullandı. Ayrıca, esnafın sevgisini kazanan İbrahim Özbek'in ziyaretlerinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

30 Mart yerel seçimlerine BBP’den katılarak Kocasinan ilçesinde iddialı bir şekilde göreve talip olan İbrahim Özbek, çalışmalarına partililerin yanı sıra ailesinin de desteğini alarak devam ediyor. Argıncık esnafıyla bir araya gelen Özbek'e, eşi Şahinder Özbek de yanında bulunarak destek oldu. Bayan Özbek, Argıncık Mahallesi sakinlerine eşinin seçim broşürünü dağıttı, tek tek sohbet etti. Eşi için oy istedi. Hızını alamayan Şahinder Özbek, üzerinde eşinin resimleri bulunan, sesli anos yapan seçim arabasını kullanarak Argıncık Mahallesi'nde dolaştı.

Argıncık Mahallesi'nde eşi ve partililerle dolaşan BBP Kocasinan ilçe belediye başkan adayı İbrahim Özbek, esnaf ve mahalle halkıyla sohbet ederek oy istedi. Esnafla konuşan Özbek, “Bizler ilçemizin kaderini değiştirmek ve iyi hizmet etmek desteğini bekliyoruz.” dedi.

Mahalle halkı ve esnafın sevgi gösterileriyle karşılaşan genç belediye başkan adayı İbrahim Özbek'in yanına gelerek başarılar dileyen bazı vatandaşlar, Büyük Birlik Partisi'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden etkilenerek yazdığı destanı okudu. Bir başka vatandaş da şiir okudu.

Sokağın ve vatandaşın nabzını mahalle gezileriyle tuttuklarını belirten İbrahim Özbek; halkın, esnafın ve genç nesillerin yanında hizmet veren bir belediyecilik anlayışıyla göreve gelmek istediklerini söyledi.


CİHAN