"BDP başkanını benim ağzımdan"

Ünlü şarkıcı Rojin’e 10 bin liralık tazminat davası açtı ama..

BDP başkanını benim ağzımdan
10 Eylül 2012 Pazartesi 11:18 tarihinde eklendi.

 

Tülay Özçelik menajerliğini yaptığı şarkıcı Rojin’in, kendisini konsere çıkartmayan Esenyurt BDP ilçesi eş Başkanı Şafak Özanlı isimli kadını korumasının telefonundan aradığını, kendisiymiş gibi konuştuğunu ve tehditte bulunduğunu bunun üzerine de hakkında haksız yere dava açıldığını iddia etti. 
 
Menajer Özçelik telefonda kendi taklidini yaptığını iddia ettiği Rojin’e 10 bin liralık tazminat davası açtı. Avukat Mücteba Kılıç Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimliği’ne verdiği dilekçesinde olayı şöyle anlattı, “Esenyurt Belediyesi’nin işten çıkarılan işçileri için düzenlenen konserde 20 kişilik bir grup herkesi kışkırtarak şarkıcı Rojin’in sahneye çıkmasını engellemiştir. Çıkmak isteyince de taşkınlık yapanlar saldırıya geçmiş ve Rojin’in menajeri Tülay Özçelik saldırıda yaralanmıştır. 
 
Sakinleştirilemeyen Rojin korumasının cep telefonunu alarak konsere çıkmasına engel olan Esenyurt BDP ilçe eş başkanı Şafak Özanlı adlı kadını aramış ve bu kişiye çıldırmış şekilde bağırarak sanki kendi değil de menajeri Tülay Özçelik konuşuyormuşçasına “Siz Rojin hanıma neden bunları yapıyorsunuz? O...., köpeklerinizi alın buradan. Şerefsizler, sizi sin kaf ederim” demiştir. Olaydan sonra Rojin ve koruma memuru, Tülay Özçelik’in suçu yüklenmesi için sürekli taciz etmiştir. Koruma memuru Zafer, “Rojin’le düşündük suçu üstüne alıyorsun” deyince Tülay Özcelik de “Nasıl olur ben işlemediğim bir suçu üstüme nasıl alırım” demiştir. Rojin de ‘korkacak bir şey yok cezanı öderim’ demiştir. Müvekkil kabul etmeyince de maaşlarını ve sigortasını ödemediği için işten ayrılmıştır. Müvekkilim tehditten açılan davayla suçsuz yere sanık olmuştur. Bu nedenle davalıdan 10 bin liralık manevi tazminat talep etmek için dava açmak gerekmiştir.”

Vatan Gazetesi