BDP'li imam aşk kaçamağında

Bodrum'da aşk yaşayan BDP'li Bengi Yıldız'dan sonra bir isim daha aşk kaçamağında yakalandı

BDPli imam aşk kaçamağında
07 Eylül 2011 Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi, 1.449 kez okundu.

 

Kızgın kumlardan serin sulara atlayan BDP'li Bengi Yıldız, yalnız kalmadı. Bodrum'un son çapkını da objektiflere yakalandı. Alternatif cuma namazlarını yöneten din adamı da tatile çıktı!
 
PKK'nın başimamı Übeydullah Özmen, Bodrum'da sevgilisiyle yakalandı! .
 
PKK TARAFINDAN KURULDU
 
Takvim'in haberine göre Yıldız için ihraç kararı alınırken açılımda bu kez ikinci perde açıldı! Bodrum'un son çapkını ise Anadolu Din Adamları Derneği Başkanı (ADA-DER) olan Übeydullah Özmen adlı imamdı. PKK tarafından kurulan bu derneğe başkanlık eden Özmen, Şennur Çelikkol isimli bayanla aşk turuna çıktı. Özmen, Ramazan ayının ilk günlerinde sevgilisi Şennur Çelikkol ile Bodrum'da romantizmin doruğuna vardı. Eşi Ruhaşah ve çocuklarını Ankara'da bırakan Özmen, "Bodrum Bodrum... Nerden başlasam, nasıl anlatsam. Duygu biraz duygu... Tüm istediğim buydu" şarkısının altına imza attı. Sevgilisiyle birlikte Ağustos güneşinin tadını çıkartan Özmen, sivil itaatsizliği Bodrum'un sularında yaşadı. Özmen ve sevgilisi kimi zaman otelin havuzunda kimi zaman da plajda tatilin keyfine vardı.
 
CUMA ERTESİ EGE GEZMESİ
 
Peki Übeydullah Özmen'in başkanı olduğu Anadolu Din Adamları Derneği nasıl bir yapılanma? Terör örgütü PKK tarafından kurulan derneğin, BDP ile organik bağı var. Dernek, BDP'nin İslamiyet'e karşı bir parti olmadığı izlenimini vermek, partiye kazanımlar sağlamak ve BDP'nin oy oranını arttırmak maksadıyla kuruldu. Dernek üyeleri, PKK'nın desteklediği sivil itaatsizlik eylemlerinde görev aldı. Kürt tabanında İmamlar Derneği olarak bilinen oluşum, alternatif cuma namazları düzenledi. ADA-DER, Kürtçe namaz, Kürtçe hutbe, Kürtçe ezan, Kürtçe mevlüt mevzularında taşeron olarak kullanıldı. Dernek üyesi 5 bin imam cenaze, taziye, düğün, sünnet gibi etkinliklerde programlar düzenledi.
 
KIZI BDP ÜYESİ
 
Übeydullah Özmen'in kızı Hacer Özmen, BDP Ankara İl Yönetim Kurulu üyesi. Hacer Özmen, PKK yanlısı eylemlere başörtülü olarak katılıyor. Örgüt dindar Kürtler'e karşı Hacer Özmen'i vitrin olarak kullanıyor.