Bebe ve Sidnei İstanbul'a

Beşiktaş'ın Portekizli yeni transferi Bebe ve Brezilyalı Sidnei İstanbul'a ayak bastı. İki futbolcu da siyah-beyazlı takımda başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi.

Bebe ve Sidnei İstanbula
27 Haziran 2011 Pazartesi 08:32 tarihinde eklendi, 1.781 kez okundu.

 

Beşiktaş'ın yeni transferleri Portekizli futbolcu Bebe ve Brezilyalı Sidnei İstanbul'a geldi.
 
Portekiz'in başkenti Lizbon'dan uçakla İstanbul'a gelen iki yeni transfer, siyah-beyazlı formayı ilk kez giyerek görüntü verdiler.
 
İngiltere'nin Manchester United takımından kiralık olarak transfer edilen Bebe ve Portekiz'in Benfica ekibinden kiralık olarak alınan Sidnei'yi idari menajer Tuncay Yanık karşıladı.
 
Beşiktaş'ın her iki oyuncusu da transferlerinden dolayı mutlu olduklarını söylediler.
 
BEBE: ALEX FERGUSON'DAN BEŞİKTAŞ HAKKINDA GÜZEL ŞEYLER DUYDUM
 
Manchester United'dan büyük umutlarla alınan golcü Bebe, Beşiktaş'ı daha önceden bildiğini belirterek, "Alex Ferguson'dan da Beşiktaş hakkında güzel şeyler duydum. Beşiktaş'ta tüm kupaları kazanmak istiyorum. Beşiktaş taraftarının siyahi futbolcuları çok sevdiğini öğrendim. Onların bu sevgilerini boşa çıkarmayacağım" diye konuştu.
 
SIDNEI: FAYDALI OLMAK İÇiN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
 
Benfica'dan kiralık olarak alınan savunma oyuncusu Sidnei ise transferinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş'a başarılar kazanmak için geldim. Takımdaki Portekizli oyunculardan da bilgi aldım. Takımıma faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.