Bebeğini döven eşini öldürdü

Denizli'de 30 yaşındaki N.Y., 1 yaşındaki bebeği E.G.Y.'yi dövdüğü gerekçesiyle tartıştığı iki yıllık eşi Sevda Y.'yi bıçaklayarak öldürdü.

Bebeğini döven eşini öldürdü
13 Ekim 2013 Pazar 19:34 tarihinde eklendi, 1.611 kez okundu.
Olay, Akhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi 54 numaralı evde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Kaynakçılık yapan N.Y., eve geldiğinde, iki yıl önce evlendiği eşi Sevda Y.'nin, 1 yaşındaki kızları E.G.Y.'yi düvdüğünü görünce çılgına dönüp eşiyle tartışmaya başladı.

Tartışma kavgaya dönünce N.Y., eşi Sevda Y.'yi göğüs ve sırtından 4 kez bıçakladı. Evdeki çığlıklar üzerine komşuları polisi aradı. Eve gelen polisler, Sevda Y.'nin kanlar içinde cansız bedenini buldu, eşi N.Y.'yi de evde gözaltına aldı. Olayda kullanılan bıçak da evde bulundu. Komşular, annesi öldürülen babası ise gözaltına alınan E.G.Y.'yi kendi evlerine götürdü.
 
Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından Sevda Y.'nin cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bebeğin evdeki eşyaları ise komşulara götürüldü.
 
Bir polis memuru, Sevda Y.'nin yakınlarıyla telefonda konuşup, öldüğünü güçlükle söyleyebildi. Minik E.G.Y. daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. N.Y.'nin polise verdiği ilk ifadede eve geldiği sırada, eşini bebeğini döverken gördüğünü ve bu yüzden çıkan kavgada bıçakladığını söylediği öğrenildi

DHA