Bedrettin Ekdi'nin Spor Dünyasına Getirdiği Yüksek Başarı

Nişantaşı Spor Kulübü uzun yıllardır yaşayamadığı başarıyı Bedrettin Ekdi sayesinde buldu. İş insanı ve nam-ı diğer Siirtli ağa Bedrettin Ekdi, Nişantaşı'na olan sevgisini Nişantaşı Spor Kulübü'nün başkanı olarak gösterdi.

Bedrettin Ekdinin Spor Dünyasına Getirdiği Yüksek Başarı
14 Kasım 2018 Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi, 1.063 kez okundu.

Nişantaşı Spor Kulübü uzun yıllardır yaşayamadığı başarıyı Bedrettin Ekdi sayesinde buldu. İş insanı ve nam-ı diğer Siirtli ağa Bedrettin Ekdi, Nişantaşı'na olan sevgisini Nişantaşı Spor Kulübü'nün başkanı olarak gösterdi. Kötü halde olan ve birçok borcu bulunan kulübü kalkındırmak için başkanlığına aday olan ve seçilen Ekdi sayesinde kulüp adeta yeniden doğuyor. Futbolcular ve kulüp yöneticileri ise bu durumdan çok memnun. Her fırsatta Ekdi'ye olan teşekkürlerini ve saygılarını dile getiriyorlar. Ekdi ise kulüp başarılı olsun diye hiçbir masraftan kaçınmayıp hem maddi hem de manevi olarak desteklerini esirgemiyor. Nişantaşı Spor Kulübü'nün başarısının git gide artması son günlerde beklenen bir durum.
 

Nişantaşı Spor Kulübü Maddi Anlamda Yükselişte
 

Nişantaşı Spor Kulübü için elinden gelen her şeyi yapan Bedrettin Ekdi daha hazırlık maçının sonunda futbolcular için 100 bin TL prim ödemesi yaptı. Bu primin neden verildiğini sorgulayan kişilere ise ''Paramın kahyası mısınız? İstediğim yere harcarım.'' cevabını verdi. Ayrıca diğer spor kulüpleri için alınmayan en kaliteli eşyalar oyunculara alınarak motive olmaları, daha iyi çalışmaları sağlanıyor. Kulüp için her şeyini ortaya koyan Ekdi, kulübün eski borçlarını da ödeyerek kulübü kurtardı. 1997 yılında kulübün başına geçen iş insanı kulüpten ayrıldıktan sonra kulüp hızlı bir düşüş yaşadı. Herkes eski başkan Bedrettin Ekdi'yi özlüyor.
 

Bedrettin Ekdi'nin Başarı Dolu Hayatı
 

Bedrettin Ekdi, Siirt'te bulunan Ekdi aşiretinin ağası, ailenin yöneticisi ve başarılı bir iş insanı olarak tanınıyor. Çok küçükken ticaret hayatına girerek pek çok sektörde başarılara imza atmıştır. Çeşitli şekilde yardımlar sağlayarak da adından söz ettirmiştir. Otomotiv, giyim, gayrimenkul sektörünün vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelmiştir. Ayrıca eğitime de çok fazla yardım yapan bir iş insanıdır. Yaşadığı müddetçe eğitime olan yardımını devam ettireceğini de her fırsatta dile getirmektedir. Bedrettin Ekdi Fransızca, İngilizce, Arapça, Kürtçe olmak üzere 4 farklı dil bilmektedir. Ve Türk vatandaşlığının yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri vatandaşlığı da bulunuyor. Çalışmalarına Amerika'da da devam eden bir iş insanıdır.