Behzat Ç.'nin devamı da çekilecek

Behzat Ç. 13 Kasım’da tekrar ekranlarda olacak. Serdar Akar, ikinci filmi de çekeceğini açıkladı.

Behzat Ç.nin devamı da çekilecek
02 Kasım 2011 Çarşamba 12:06 tarihinde eklendi, 1.069 kez okundu.

 

Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Behzat Ç. 13 Kasım’da başlıyor. Yazar Emrah Serbes’in kitabından sinemaya da uyarlanan film yeni gösterime girmişken ikincisinin çekileceği belli oldu.
 
Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Canan Ergüder, Berkan Şal’ın yanı sıra Tardu Flordun, Cansu Dere, Hakan Boyav, Rıza Kocaoğlu gibi iddialı oyuncuların yer aldığı film, ilk 3 günde 144 bin kişi tarafından izlendi.
 
Cumhuriyet gazetesine konuşan Serdar Akar, “Valla ben seyrettim, film güzel!" diye konuştu. Filmin ikincisinin de çekileceğini söyleyen Akar, ‘Dizinin bir bölümünün uzun hali gibi olmuş’ yorumlarına ise, “Biz ekip olarak bu sorunun içinden çıkamadık. Ne yaparsan dizi gibi oluyor, ne yaparsan sinema filmi gibi oluyor? Kalıcı olacağı için filmde sadece fazladan bir özen oluyor ister istemez. Seyirci için de benim için de psikolojik bir şey ikisi arasındaki fark” cevabını verdi.
 
'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm' Antalya Altın Portakal Festivali'nde Erdal Beşikçioğlu'na ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandırmıştı. Dizi ise 13 Kasım'da Star TV'de kaldığı yerden devam edecek.