Behzat Ç.'nin filmi geliyor

Erdal Beşikçioğlu güzel haberi verdi: Behzat Ç. filmi bahar aylarında çekilecek

Behzat Ç.nin filmi geliyor
02 Mart 2011 Çarşamba 11:55 tarihinde eklendi, 1.125 kez okundu.

 

Bu karakter kimseyi rahatsız etmedi mi? Star TV hemen kabul etti mi?
 
İlk bölümü çektiğimizde Star TV çok beğendi ve onun üzerine elinden geldiğince maksimum gayreti gösterdi. Pazar günü başladık, birinci ve ikinci sıradaydık. Çok beğendikleri için hafta arasına almak istediler. Sonra aldılar; ama baktık olmadı, yeniden hafta sonuna aldılar ve eski formunu korudu. Star TV çok destek oldu. 
 
Behzat Ç., insanların sıkı sıkıya tutundukları bir kahraman. Bu size bir tür sorumluluk yüklüyor mu?
 
Benim tek sorumluluğum var: Bu dizide olabildiğince iyi bir performans sergileyebilmek. Benim onu duyumsamamam lazım. O zaman gerçek ve sanalı ayırt edemem. Bunu da ayırt edemezsem ben olmaktan çıkarım. O sorumluluğu duyumsamıyorum, Behzat Ç. duyumsuyor. Erdal Beşikçioğlu’nun da üzerinde bazı sorumluluklar vardır ki, onu da Devlet Tiyatroları’nda olabildiğince yerine getirmeye çalışıyordur. Ama Behzat Ç.’nin süpermen kimliği maalesef Erdal’da yok. Zaman zaman olabilir ama her zaman yoktur. 
 
Behzat Ç., kadınlar arasında da çok karizmatik bir adam olarak gönülleri fethetmiş durumda. Eşiniz ne diyor bu hayranlığa?
 
Elvin, dışarıdan bakmayı sever. O yüzden kadınlar konusunda da çok eğleniyor. Ama bazen bize yaklaşan hanımefendiler ölçüyü kaçırabiliyor. O zaman tepkisini gösterir. 
 
Ne yapar?
 
Beni uzaklaştırır mesela oradan. 
 
O seviyor mu Behzat Ç. karakterini?
 
Elvin, bir oyuncu olarak değerlendiriyor; o karaktere ne kadar yaklaştığımla ilgileniyor. Ben de hiçbir zaman “Behzat Ç’yi sevdin mi?” demedim. Sadece inandırıcılık konusunda bana ağır eleştirilerde bulunur, onları tartışırız genellikle. 
 
Dizi gelecek yıl devam edecek mi?
 
Düşünülüyor, bir de bahar ayında filmi yapılacak. Sansürsüz Behzat Ç.’yi göreceksiniz.
 
Tempo