"Beklediğimiz bir mağlubiyet değildi"

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Balıkesirspor’a 3-2 yenildikleri için üzüntülü olduklarını söyledi.

12 Kasım 2013 Salı 00:08 tarihinde eklendi.

Maç sonrasında 5 Ocak Stad’ında düzenlenen basın toplantısında Eriş, karşılaşmaya kötü başladıklarını ve ilk 45 dakikayı 2-0’lık skorla kapattıklarını kaydetti.

Kazanma adına zor müsabakaya çıktıklarının bilincinde olduklarını ifade eden Eriş, “Açıkcası kaybedeceğimizi hiç tahmin etmiyordum. Sonuçta 3-1 gibi bir skora dönüşmesi futbolcularımı hayal kırıklığına uğrattı.

Oyuncularım golden sonra yine oyunu bırakmadıklarını düşünüyorum. Skoru en azından eşitlemek adına büyük mücadele verdiler. Uzatmalarda dahi yakaladığımız pozisyonlar vardı. Onlardan bir tanesinden yararlanmış olsaydık, belki de bugün kaybetmemiş olacaktık. Kaybettiğimiz için üzgünüm. İstediğimiz ve beklediğimiz bir mağlubiyet değildi.” dedi.

"ERTEKİN: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM"

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise son iki hafta oynadıkları müsabakaları kaybettiklerinden oyuncularında biraz güven bunalımı oluştuğunu hatırlattı. Bundan dolayı bu maçın kendileri için önemli olduğuna işaret eden Ertekin, şunları söyledi:

“Maç başında her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Golleri de bulduk. İkinci devrenin başında gol yeyince biraz problem yaşayacağımızı düşündük. Yine akabinde gol bulunca normal oyun düzenimize döndük. Kontrataklarla gol bulmaya çalıştık. İyi mücadele oldu. Bugün hem kırmızı kartlar hem gollerle oldukça hareketli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum.”

Balıkesirspor’lu futbolcu Hasan ise Adanaspor gibi zorlu bir deplasmana geldiklerini belirtti. İnanıp kazandıklarını aktaran Hasan, Trabzonspor maçı için, “Balıkesir’e Trabzonspor gibi takımları izletmek istiyoruz." dedi. Kaleci Emrullah ise Trabzonspor maçının kendileri için farklı bir heyecan ve tecrübe olacağını kaydetti.


CİHAN