Beklenen toplantı ertelendi

Yargıtay'ın şike davasını onamasının ardından yaşanan gelişmeleri görüşmek üzere bugün öğleden sonra toplanacağı belirtilen Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun toplantısı ertelendi. Toplantının ileri bir tarihte yapılması bekleniyor.

Beklenen toplantı ertelendi
24 Ocak 2014 Cuma 15:30 tarihinde eklendi.

Fenerbahçe'nin bugün yapılacağı açıklanan yönetim kurulu toplantısı ertelendi. Başkan Aziz Yıldırım'ın, yarın Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında konuşma yapması bekleniyor. Konuyla ilgili sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "24 Ocak 2013 Cuma (bugün) yapılması planlanan Yönetim Kurulu Toplantımız önümüzdeki haftaya ertelenmiştir." denildi.

Fenerbahçe kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ise toplantının ertelenme nedenini toplantıya katılması gereken 2-3 yöneticinin katılamayacağını bildirmesi üzerine toplantıyı ertelemeyi uygun bulduklarını söyledi.

Yargıtay'ın Başkan Aziz Yıldırım'ın cezasını onamasının ardından sarı-lacivertli yönetim çarşamba günü de bir toplantı yapmış, ardından da bugün tekrar toplanmak üzere bir açıklamada bulunmuşlardı.
 


CİHAN